pátek 15. prosince 2017

dvanáct a pět minut



No pro mě teda fakt ne. 
My budeme mít Ježíška už tradičně třikrát jako skoro každej rok - na Štědrý den, na Boží hod vánoční a začátkem ledna. Letos nebude v únoru. Už jsem to tady psala, takže je to v normě
A toto přinese lednový Ježíšek, ale rozhodla jsem se, že jako ještě rychlý tip na případný vánoční dárek to na blog rychle dám, páč pokud budete chtít, ještě koupíte.
Koupíte na různých webech, já jsem tradičně koupila na Albi, protože jsem tady neplatila poštovné, takže mě to vyšlo o něco levněji, ale nakoupíte i třeba tady a většinou to máte do dvou až tří dnů doma, tak určitě stíháte a přijde mi škoda vám o tomto, pro mě dosud neznámém hitu, neříct.
Naše starší vnoučata napsala Ježíškovi a přála si hru, kterou doma již mají v jiné verzi. Jedná se o společenskou hru, která je kreativní a nutí děti přemýšlet.
Přání tedy bylo původně trochu jiné, verze 2012, která je prý lepší, velmi jsem se snažila, našla na nějakém webu, kde bylo dodání do týdne, takže objednala a zaplatila. Připomíná mi trošku hru Monopoly, kterou určitě všichni znáte.
Téměř ve stejnou sekundu mi přišla zpráva, že objednávka byla zaplacena a email, že dodavatel nemá tuto starší verzi už na skladě.
Takže jsem musela zvolit novější verzi, ale ta určitě udělá taky radost. Nakonec, nosí to Ježíšek, tak co se budu stresovat. To nedává děda a babička!
Případné reklamace u Ježíška.
Nechtěla jsem to moc rozbalovat, přece jen to přináší Ježíšek, ale na odkaze si přečtete, o co jde.
Až si to zahraju, udělám recenzi ze života.
Jo a musím přiznat, že název Carcassonne mi zní kupodivu malebně a vyvolává ve mně poetické představy.
Možná po hře změním názor.


P.S. Zdravím všechny svoje čtenáře a už jsem zase v normálním režimu, na značce, vrátila jsem se z Moravy, takže budu číst vaše blogy, které jsem zmeškala kvůli blízkým setkáním, ale advent je především o setkávání, ne o mytí oken či o generálním úklidu.
A ještě jednou děkuji za hezké komentáře.
A ještě připomínám, ještě dnes můžete hrát o diář do púlnoci. 
Zítra budu losovat. 
Tedy já ne. Můj muž.

6 komentářů:

  1. Carcassone je prima hra. Máme jednu z variat doma, hrávali jsme to, než se syn odstěhoval. Já měla jen vždycky problém, že jsem vždycky zapomněla v mezičase pravidla ;-). Prima hra je ještě Metro (ale to nevím, jestli je k sehnání) a můj oblíbený Labyrint. Naopak právě Monopolům jsem nikdy úplně na chuť nepřišla.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Stáni, na Labyrint jsem zapomněla. Ten měly ještě naše děti. Vzpomněla jsem si, jak jsem s nimi šla do tehdejšího Paláce kultury, kde byla velká výstava hraček a tam jsem jim ho koupila. Monopoly jsem taky nemusela. Měj se krásně.

      Vymazat
  2. Na značce...a jaký jsi zvolila cvičební úbor ????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahahahaha, přijela jsem tak strašně unavená, že když jsem psala příspěvek, tak jsem měla na sobě z cesty ještě džíny a nějaký top :-), no takže nic moc.

      Vymazat
  3. Marti, hra bude určitě zajímavá, ale my ji nemáme s kým hrát. Musíme si na vnoučátka počkat, pak zase Vánoce dostanou větší smysl.
    Také jsem ve skluzu se čtením blogů a i s psaním. A také nemám generální úklid za sebou, ale snažím se, si příchod Vánoc užívat, jak jen to jde. :o) Dnes jdu zdobit cukroví.
    Hezkou sobotu. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, já jsem psala, že generální úklid nedělám už víc než čtvrt století. Proč? Užívej si adventu podle své chuti:

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.