neděle 31. května 2015

den ve znamení draka

tága zabalená jako drak

pomocníci při rozbalování

vášnivá hráčka

jahodový dort se želatinou - ozdobený číslicí jsem nějak nestihla zvěčnit, ale moc chutnal

chvíli na zahradě, než zase poletím na kulečník

a už se hraje


grilování 
papaní dortu



a třešně do pusy
Den ve znamení draka je pokračováním minulého příspěvku tajemství konečně prozrazeno, tak dnes jen velmi krátce.
Včera byla oslava a předání tág, které nebyly zabaleny dle požadavků jako kniha ani míč, ale velmi kreativně jako létající drak a to i s ocasem, který není na fotce bohužel moc vidět. Moc jsme nefotili, nějak nebyl čas :-), tak jen pár ukázek z oslavy, která se protáhla do pozdních nočních hodin. Dnes jsme trochu vláční po tom včerejšku, ale můj muž trénuje kulečník :-)
Včera byl trochu problém s umístěním kulečníkového stolu, páč se špatně vypočítal prostor okolo stolu, abychom nemuseli tága opravdu krátit. Došlo k tomu, čemu moje sestra vtipně říká otočit celý barák na jih a já toto její rčení ráda používám, protože vyjadřuje naprosto vše. Znáte to, stačí, když si pořídíte do nějaké místnosti nějakou novou byť i maličkost, stačí plakát či obraz a i něco menšího váza či podobně. Máte představu jejího umístění, ale někdy zjistíte, že musíte ještě k tomu přestěhovat ostatní věci v jejím okolí, protože najednou to není ono a neladí to, zkrátka je nutné otočit celý barák na jih. A co teprve, když si pořídíte kulečník. No už je vše na svém místě. I když  kdo ví :-)
Hezký zbytek neděle všem.

2 komentáře:

  1. Marti, je vidět, že jste si to krásně užili a drak udělal radost..jo a neskutečně závidím třešně:o)), já netušila, že už někde zrají:o)...ty toiž miluju:o))..mějte se u vás krásně ..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, děkuji. Ano třešně už máme zralé a bohužel už to vědí i ptáci :-) Měj se hezky. M.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.